Tentang Kami

Tujuan utama website ini diwujudkan adalah untuk memberi manfaat serta berkongsi maklumat yang sahih, tepat dan lebih terperinci. Maklumat dan informasi yang kami kongsikan lebih kepada informasi tentang pengumuman berkaitan kerajaan dan juga swasta. Segala info dan maklumat yang kami kongsi ini semuanya berpandukan kepada laman web rasmi kerajaan. Kami tidak sesekali mengubah sebarang bentuk maklumat dan tidak menambah sebarang informasi yang ada di dalam website rasmi kerajaan.

Jika terdapat sebarang kesalahan dan pelanggaran AKTA boleh terus hubungi kami melalui email rasmi kami. Semoga apa yang kami kongsikan ini dapat memberi sedikit kemudahan kepada semua rakyat Malaysia terutamanya warga emas yang perlukan petunjuk yang lebih mudah dan cepat.

Andai kata artikel dan maklumat yang kami kongsikan ini memberi manfaat kepada anda dan juga kebanyakkan orang, mohon jasa anda tolong pihak kami sebarkan maklumat dan informasi itu melalui media sosial supaya ia sampai kepada orang yang memerlukan maklumat seperti yang telah kami sediakan.